+

Analytisch sterke inkoop.

Dienstverlening.

Onze analytisch sterke inkoopexperts
zijn gespecialiseerd in directe materiaalinkoop in verschillende sectoren.

We voeren kostenbesparingsprojecten uit en voeren onderhandelingen op basis van branchekennis en benchmarkgegevens uit meer dan 1.200 referentiegevallen in de Kloepfel Group. Ons doel is te komen tot duurzame en langetermijnoplossingen voor onze klanten. Via Kloepfel Group heeft u toegang tot een wereldwijd leveranciersnetwerk en kunt u gebruikmaken van betrouwbare lokale ondersteuning vanuit onze regionale kantoren in Oost-Europa, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zuid-Amerika en Azië.

Cost reduction
solutions.

Onze oplossingen helpen u uw inkoopkosten te verlagen bij zowel uw huidige als bij alternatieve leveranciers.

Doel is steeds de winstgevendheid van uw organisatie te verbeteren, een langdurige relatie met de leveranciers te waarborgen en hun concurrentievermogen te consolideren.

Structure & Processes
solutions.

Deze oplossingen zijn gericht op het verbeteren van de kosten bij onze klanten, of het nu gaat om de huidige leveranciers of om alternatieve leveranciers. Het doel van deze aanpak is niet alleen om de winstgevendheid te verbeteren, maar ook om een langdurige relatie met de leveranciers te garanderen en hun concurrentievermogen te behouden..

Experts in
support.

Als u behoefte heeft aan praktische en dagelijkse ondersteuning voor uw inkoop, maak dan gebruik van onze human resources en on-site assistentie. Dé manier om uw inkoop naar een hoger niveau te tillen. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, van interim-management, outsourcing tot lokale inkoopondersteuning.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op

Take this quick questionnaire to estimate your potential savings and win the chance to have a one-hour FREE consultation on your spend.

Neem contact
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.