+

Continuous Support.

Interim
Management.

De juiste persoon
op het juiste moment.

Wellicht hebt u tijdelijk iemand nodig om op korte termijn een vacature in te vullen of een tekort aan gespecialiseerde vaardigheden op te vangen. Bij de huidige arbeidsmarktkrapte kan het aantrekken van nieuw personeel een echte uitdaging zijn, zeker wanneer er veel vraag op de markt is of wanneer beoogde kandidaten niet goed bij uw organisatie blijken te passen. In die omstandigheden kunnen onze interim-managers uitkomst bieden.

Flexibele en capabele
"collega's".

Met hde consultants van Kloepfel haalt u ervaren professionals in huis met een achtergrond als inkoper, inkoopmanager of zelfs Chief Procurement Officer. Ze weten hoe ze systemen en inkoopprocessen moeten opzetten en zijn in staat dagelijkse inkoopactiviteiten op verschillende niveaus (operationeel tot strategisch) uit te voeren. Daarbij passen ze zich snel en naadloos aan aan uw team en de bedrijfscultuur. Onze interim- managers bieden direct de gewenste expertise, zodat de continuïteit in uw operatie is gewaarborgd. Dankzij hun frisse blik kunnen ze u tevens nieuwe inzichten bieden.

Professioneel
Ervaren
Flexibel
Betrouwbaar

Steeds
het juiste profiel
.

Hands-on voorraadbeheer
Planningparameters
Leveranciersmanagement

Een inkoopafdeling kent doorgaans operationele, tactische en strategischefuncties of rollen. Op operationeel niveau betreft dit bijvoorbeeld materiaalplanners of operationeel inkopers. Op tactisch niveau gaat het om tactisch inkopers, hoofdinkopers of commodity inkopers. En op strategisch niveau zijn er inkoopmanagers/-directeuren, CPO’s, supply chain managers, etc.

Dankzij de diverse achtergrond van ons team vindt u steeds de juiste interim-manager met het gewenste profiel. Onze consultants bieden niet alleen een breed spectrum aan senioriteit en ervaring, maar ook qua technische en branchespecifieke achtergrond. Denk aan expertise in staal en food tot gezondheidszorg en speciale voertuigen.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op

Take this quick questionnaire to estimate your potential savings and win the chance to have a one-hour FREE consultation on your spend.

Neem contact
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.