+

Cost reduction.

Cost
Engineering.

De juiste experts om de waarde van uw producten te (re)engineeren<span id="test" class="kool-class" style="color: #b4b4b4;" fs-test-element="test"> op basis van kosten en efficiëntie</span><span id="test" class="kool-class" style="color: #f90;" fs-test-element="test">.</span>

Wij helpen u uw productkosten vast te stellen zonder offertes van leveranciers aan te vragen. Op basis van geavanceerde cost engineering software leveren we nauwkeurige kostencalculaties en strategische make-or-buy analyses.

Breng productiekosten
aan het licht.

Dankzij onze uitgebreide databases, kennis van productieprocessen en slimme software krijgt u niet alleen inzicht in alle kosten, maar ontdekt u ook de beste manier
om een product te produceren. Dit op basis van informatie over hoeveel tijd elke productiestap in beslag neemt, hoeveel materiaal en machines nodig zijn plus de kosten die hiermee gepaard gaan.

  • Datagedreven inzichten
    Benutting van databronnen om productiecomplexiteiten te achterhalen. Deskundigheid rond productieprocessen voor nauwkeurige kostenanalyse.
  • Strategisch advies
    Aanbevelingen voor efficiënte productiemethoden op basis van gedetailleerde kostenontleding.
  • Effectieve leveranciersdialogen
    Gesprekken over prijs, maar ook over de kosten van afzonderlijke productiestappen.

Cost Engineering
als startpunt voor gesprekken.

Als u beschikt over inzicht in de tijd, materialen en machines die nodig zijn voor elke productiefase, kunt u op een andere manier het gesprek met uw leverancier aangaan. Niet om te onderhandelen over de prijs, maar om dieper in te gaan op de specifieke productiekosten.

Dit begrip kan verhelderen waar uw leverancier over onvoldoende productiemiddelen beschikt, of waar het verkennen van alternatieven (op wellicht verschillende geografische locaties) voordelig zou kunnen zijn.

Cost Engineering Tool.

Met behulp van onze softwaretool Cost Control kunnen wij met slechts één klik automatisch de kostprijs van een product berekenen. Het enige wat u hoeft te doen, is de tekening van een item uploaden en u ontvangt een gedetailleerde kostenanalyse. U kunt tevens kostenfactoren aanpassen, zoals machineprocessen, partijgroottes, locatie van arbeid, materiaalkwaliteit. Deze kostencalculatietool maakt gebruik van onze uitgebreide en steeds groeiende database met informatie over machines, prijzen en landen.

Blijf op de hoogte van onze evenementen en webinars.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op

Take this quick questionnaire to estimate your potential savings and win the chance to have a one-hour FREE consultation on your spend.

Neem contact
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.