+

Cost Reduction.

Procurement Value
Analysis (PVA).

Een fundamentele basis voor betrouwbare en realistische besparingen.

Onze Procurement Value Analysis (PVA) omvat een robuuste kwantitatieve analyse van de uitgaven van uw bedrijf. Daarmee krijgt u diepgaand inzicht in uw commodities, voorraadbeheer, leverancierspositie en mogelijke besparingen. En kunt u vervolgens op basis van deze analyse die besparingen ook daadwerkelijk realiseren!

Simpele stappen
om te beginnen.

Hiervoor hoeft u alleen de volgende stappen te doorlopen:

1.
Neem contact met ons op
2.
Deel uw uitgavenbestand in ons sjabloon
3.
Stem opmerkingen en uitzonderingen met ons af
4.
Ontvang uw PVA-presentatie en dashboard

Het doorlopen van de vier stappen duurt doorgaans tot dagen, afhankelijk van de volledigheid van uw uitgavengegevens. Benieuwd hoe u uw gegevens- en procesbeheer in inkoop kunt verbeteren?
Bekijk dan onze oplossing voor Structures & Processes.

Waarom is materiaalgroepering
belangrijk?

Het groeperen van items op basis van materialen en/of technologieën is net zo belangrijk als het categoriseren van leveranciers. Het zorgt voor transparantie in uw uitgaven, versnelt het inkoopproces en leidt tot betere deals. Eenmaal goed georganiseerd, is het eenvoudiger om patronen te herkennen en plannen te maken voor elke materiaalgroep. Materiaalgroepering is dus niet alleen een strategie, het is tevens de sleutel tot efficiëntie, besparingen en slimme besluitvorming!

All-in-one
analyse.

Met een Procurement Value Analysis ontvangt u aanbevelingen op maat over geselecteerde commoditystrategieën, onderhandelingsstrategieën, realiseerbare besparingen plus bijbehorend implementatieplan, en effectief voorraadbeheer.

Dankzij onze expertise en ervaring in diverse industrieën realiseren onze klanten gemiddeld aan besparingen.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op

Take this quick questionnaire to estimate your potential savings and win the chance to have a one-hour FREE consultation on your spend.

Neem contact
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.