+

Cost Reduction.

Supplier Convention

<br><span id="test" class="kool-class" style="color: #b4b4b4;" fs-test-element="test">& Negotiations</span><span id="test" class="kool-class" style="color: #f90;" fs-test-element="test">.</span>

Een gezamenlijk inspanning in onderhandelingen en het benaderen <span id="test" class="kool-class" style="color: #b4b4b4;" fs-test-element="test">van leveranciers om concurrende prijzen te bereiken</span><span id="test" class="kool-class" style="color: #f90;" fs-test-element="test">.</span>

Een Supplier Convention is een bewezen succesvolle methode om in korte tijd maximaal resultaat te behalen. Voor zo’n conventie nodigen we uw belangrijkste leveranciers uit en onderhandelen we over langetermijnbesparingen. Dankzij een gedegen, op feiten gebaseerde voorbereiding kunnen we steeds extra stappen zetten om de commerciële voorwaarden met bestaande leveranciers te optimaliseren. Samen met u vormen we zo een optimaal en deskundig onderhandelingsteam om het gesprek met leveranciers aan te gaan.

Gezamenlijke inspanning
met wederzijdse voordelen.

Een grondige voorbereiding helpt bij het opstellen van optimale commerciële voorwaarden met bestaande leveranciers, met als doel de waarde van uw overeenkomsten te maximaliseren. In samenspraak met u streven we ernaar de relaties met cruciale leveranciers te versterken, om zo voortdurend samenwerking en wederzijdse voordelen te stimuleren, en het algehele partnerschap te bevorderen.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op

Take this quick questionnaire to estimate your potential savings and win the chance to have a one-hour FREE consultation on your spend.

Neem contact
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.