+

Structure & Processes.

Procurement Organisation
Assessment (POA).

Uw processen en structuur verbeteren om een slanke en effectieve organisatie te creëren.

Met een slanke en effectieve inkooporganisatie legt u de basis voor succes door besparingsmogelijkheden te benutten, sneller en nauwkeuriger beslissingen te nemen en flexibel in te spelen op marktveranderingen. Het stroomlijnen van processen zorgt ervoor dat elke inkoopstap waarde toevoegt en zo efficiënt mogelijk de groei versnelt.

Kwalitatieve benadering om uw organisatie beter te begrijpen.

Bij het beoordelen van uw inkoopfuncties hanteren we een kwalitatieve benadering. Aan de hand van interviews met belanghebbenden en open discussies stippelen we in goed overleg de optimale transformatieroute uit. De verbeteringen beperken zich overigens niet tot de inkoopafdeling maar strekken zich uit tot de gehele supply chain, zowel binnen als buiten uw organisatie.

Een beoordeling van uw inkooporganisatie neemt twee weken tot vier weken in beslag, afhankelijk van de omvang van uw organisatie, het aantal locaties en de inkoopvolwassenheid.

Beoordeel en verbeter uw inkoopvolwassenheid
met ons assessmentmodel.

Strategy

Inkoopbeleid, bedrijfsstrategie, bedrijfsroadmap

Organisation

Positionering, centraal/decentraal,
functieverdeling, beheer van materiaalgroepen

Processes

Processtroom, operationele processen,
leverancierskwalificatie en-integratie

Resources

Ontwikkeling van competenties, talenten en loopbaanperceptie

Systems & Methods

ERP-infrastructuur, inkoopplatformen,
leveranciersportalen en portfoliomanagement

Performance Management

KPI en rapportage, vendor rating en risicobeheer

Lead-buying concept
voor multinationals
.

Multinationals ervaren meer uitdagingen in de supply chain vanwege hun verschillende productielocaties, diverse logistieke middelen en – niet te vergeten – uiteenlopende culturen binnen de dochterondernemingen. Het lead-buying concept is dan ook een pragmatische manier om de inkoopkrachtover verschillende locaties en entiteiten te consolideren, naadlozesamenwerking te bevorderen en een geharmoniseerde supply chain te creëren. Door strategische inkoopactiviteiten te centraliseren, kunnen bedrijven profiteren van bulkdeals, grotere schaalvoordelen en gestandaardiseerde processen. Ook bij het opzetten van het lead-buying concept zijn wij u graag van dienst!

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op

Take this quick questionnaire to estimate your potential savings and win the chance to have a one-hour FREE consultation on your spend.

Neem contact
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.