+

Structure & Processes.

Working Capital
Management.

Slimme keuzes maken in uitgebreide
voorraadoptimalisatie.

Bedrijven spenderen duizenden euro’s aan hun magazijn om artikelen op te slaan en met de tijd te variëren. Slecht voorraadbeheer kan die investering echter tenietdoen: stockouts, overtollige voorraad, onproductieve werknemers, late leveringen, etc. Met gemiste verkopen, ontevreden klanten en een dalende omzet tot gevolg. Voorraadoptimalisatie – de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats – is dan ook een must voor elk bedrijf. Met een grondige beoordeling en implementatie zorgen wij ervoor dat u precies genoeg producten hebt, welke, behalve waarde toevoegen tevens kosten besparen.

Grondige analyse,
pragmatisch plan.

Tijdens de Procurement Value Analysis leggen we de basis voor voorraadoptimalisatie binnen uw organisatie. Dit doen we door uw items te categoriseren op basis van hun waarde (ABC) en hun frequentie (XYZ). Elke categorie vereist andere parameters op de magazijnvloer. Daarnaast is een organisatiebeoordeling nodig om aan te sluiten bij de visie, (beleids)maatregelen en inkoopvolwassenheid van uw organisatie. Zo komen we tot een pragmatisch implementatieplan voor voorraadoptimalisatie. Bij het opstellen van dit implementatieplan gaan we zeer praktisch en hands-on te werk. We betrekken alle belanghebbenden, inclusief de leveranciers, om samen aan hetzelfde doel te werken. Indien gewenst, kunnen we een training voor uw medewerkers verzorgen en/of technische ondersteuning bieden.

Randvoorwaarden
Voorraadoptimalisatie
.

Hands-on voorraadbeheer
Planningparameters
Leveranciersmanagement

Het magazijn bevat uw inventaris. Om die te beheren, dient u de fysieke items, de ruimte en de mensen in beeld te hebben.

Planningparameters bepalen wanneer welke goederen binnenkomen en vertrekken. Hiermee bent u in staat het goederenverkeer te reguleren.

Door het aansturen van uw leveranciers kunt u invloed uitoefenen op de leveringsvolumes, de verpakking en het schema.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op

Take this quick questionnaire to estimate your potential savings and win the chance to have a one-hour FREE consultation on your spend.

Neem contact
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.