+

Nieuws.

Heading

Heading

.

The analytically strong procurement professionals of Kloepfel Consulting Benelux specialise in direct material procurement in various industries in the Benelux.

Een leveranciersconventie is een bewezen succesvolle methode om in korte tijd maximaal resultaat te behalen. Voor zo’n conventie nodigen we uw belangrijkste leveranciers uit en onderhandelen we over langetermijnbesparingen. Dankzij een gedegen, op feiten gebaseerde voorbereiding kunnen we steeds extra stappen zetten om de commerciële voorwaarden met bestaande leveranciers te optimaliseren. Samen met u vormen we zo een optimaal en deskundig onderhandelingsteam om het gesprek met leveranciers aan te gaan.

Kloepfel Benelux bundelt krachten met AB&C Groep</span><span id="test" class="kool-class" style="color: #f90;" fs-test-element="test">.</span>

Kloepfel Benelux bundelt krachten met AB&C Groep

Persbericht

Per 1 mei 2024 wordt Kloepfel Benelux onderdeel van de AB&C Groep als een nieuwe strategisch initiatief na de integratie van AB&C Groep in EPSA. Deze ontwikkeling zal verdere de samenwerking en synergie bevorderen tussen Kloepfel Benelux en de ondernemingen van de groep, om de dienstverlening in Nederland te versterken.

AB&C Groep, bekend om haar leiderschap in inkoop- en contractmanagement, biedt diensten op het gebied van interim management, kostenoptimalisatie en transformatieprojecten aan. Het bundelen van de krachten met Kloepfel Benelux en Procurement Services zal de propositie van de groep op het gebied van kostenoptimalisatie en spend management versterken en tevens het marktbereik vergroten. De samenwerking omvat ook huidige AB&C bedrijven zoals AevesBenefit, het NIC, ProQure, Procumulator, en vormt zo een uitgebreid netwerk dat geïntegreerde inkoopoplossingen levert.

Robin van Zijtveld wordt Managing Director en houdt toezicht op Proqure, Procumulator, Procurement Services en Kloepfel Benelux. Peter Smit blijft aan als directeur van Kloepfel Benelux. Deze herschikking brengt de sterke punten van Kloepfel Benelux voornamelijk op het gebied van directe materiaalinkoop, zoals metalen, kunststoffen, electronica en hydrauliek, samen met de expertise op het gebied van Non-Product Related (NPR) inkoop van de andere bedrijven.

Deze synergie versterkt ook de aanwezigheid van de Kloepfel Group in Nederland. De Kloepfel Group, gevestigd in Duitsland, blijft zich inzetten om de industrie te leiden op het gebied van kostenbesparingen, technische sourcing, en cost engineering. Kloepfel Benelux, als integraal onderdeel van de Kloepfel Group, zal zich blijven houden aan de beste practices en toegevoegde waarde blijven leveren aan de klanten.

Datum
May 9, 2024
Leestijd
3 minuten
Meer over
AB&C Groep

Meer
nieuws.

Alle nieuws

''Düsseldorf, 16.03.2024'' – Sinds 2014 benadrukt de award "Beste Consultants" van brand eins en Statista hoe belangrijk gespecialiseerde adviesbureaus zijn voor de economie...

Business
Industrie

Bij de meeste bedrijven zijn prijsstijgingen onderdeel geworden van het de dagelijkse takenpakket van elke inkoopprofessional...

Business

Abonneer u op
het Kloepfel Magazine
en ontvang exclusieve tips!

Maandelijks exclusieve tips, nieuws en trends over inkoop.
Al 23.000+ inkoopmanagers gingen u voor!

Door op Aanmelden te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.