+

Nieuws.

Heading

Heading

.

The analytically strong procurement professionals of Kloepfel Consulting Benelux specialise in direct material procurement in various industries in the Benelux.

Een leveranciersconventie is een bewezen succesvolle methode om in korte tijd maximaal resultaat te behalen. Voor zo’n conventie nodigen we uw belangrijkste leveranciers uit en onderhandelen we over langetermijnbesparingen. Dankzij een gedegen, op feiten gebaseerde voorbereiding kunnen we steeds extra stappen zetten om de commerciële voorwaarden met bestaande leveranciers te optimaliseren. Samen met u vormen we zo een optimaal en deskundig onderhandelingsteam om het gesprek met leveranciers aan te gaan.

Kloepfel Group on Forbes' Best Consulting Firms List Again
</span><span id="test" class="kool-class" style="color: #f90;" fs-test-element="test">.</span>

Kloepfel Group named “Best Consultants” for the ninth year in a row

Kloepfel Group voor de negende keer op rij uitgeroepen tot "Beste Consultants"

''Düsseldorf, 16.03.2024'' – Sinds 2014 benadrukt de award "Beste Consultants" van brand eins en Statista hoe belangrijk gespecialiseerde adviesbureaus zijn voor de economie. Managementconsultants met een speciale focus en uitzonderlijke expertise voor bijzondere gevallen worden steeds vaker overwogen door klanten bij het selectieproces en krijgen meer erkenning.

Dit komt ook tot uiting in de award voor de Kloepfel Group als "Beste Consultants" – voor de negende keer op rij. In de categorie "Inkoop / Supply Chain Management" werd de prestatie van de Kloepfel Group bijzonder erkend.

Marc Kloepfel, CEO van de Kloepfel Group, is enorm tevreden: "Toen we Kloepfel Consulting in 2007 oprichtten, was ons bedrijfsmodel nog grotendeels onbekend. Managementconsultancies die gespecialiseerd waren in inkoop en supply chains waren schaars. Bovendien waren wij bij Kloepfel Consulting de eersten die inkoopoptimalisatie op 100% success basis konden aanbieden dankzij onze specialisatie."

Elk jaar worden de beste managementconsultancies in Duitsland geëerd als "Beste Consultants". Het zakenblad brand eins en het statistiekportaal Statista reiken deze award sinds 2014 uit, waardoor bedrijven op de Duitse markt de juiste consultants kunnen vinden.

Consultants en klanten worden uitgebreid geïnterviewd voor de award. Adviesbureaus kunnen niet zelf solliciteren voor deze award. Meer dan 1.600 managementconsultants en ongeveer 1.500 senior medewerkers van klanten namen dit keer deel aan de enquête.

"Opnieuw uitgeroepen worden tot 'Beste Consultant' door brand eins en Statista is een geweldige en objectieve bevestiging van ons werk. Het geeft ons extra motivatie om ons uiterste best te doen om de inkoop en supply chains van onze klanten klaar te maken voor de toekomst. Veel dank aan ons hele team, onze loyale klanten, onze partners en de organisatoren van deze prestigieuze award," zegt Efe Duran Sarikaya, Managing Director van Kloepfel Consulting.

Datum
May 9, 2024
Leestijd
2 minuten
Meer over
Brand eins

Meer
nieuws.

Alle nieuws

Dusseldorf, August 16th, 2023 – This year, the American business magazine Forbes has once again published its listing of “World’s Best Management Consulting Firms”...

Business
Kloepfel

Bij de meeste bedrijven zijn prijsstijgingen onderdeel geworden van het de dagelijkse takenpakket van elke inkoopprofessional...

Business

Abonneer u op
het Kloepfel Magazine
en ontvang exclusieve tips!

Maandelijks exclusieve tips, nieuws en trends over inkoop.
Al 23.000+ inkoopmanagers gingen u voor!

Door op Aanmelden te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.