+

Nieuws.

Heading

Heading

.

The analytically strong procurement professionals of Kloepfel Consulting Benelux specialise in direct material procurement in various industries in the Benelux.

Een leveranciersconventie is een bewezen succesvolle methode om in korte tijd maximaal resultaat te behalen. Voor zo’n conventie nodigen we uw belangrijkste leveranciers uit en onderhandelen we over langetermijnbesparingen. Dankzij een gedegen, op feiten gebaseerde voorbereiding kunnen we steeds extra stappen zetten om de commerciële voorwaarden met bestaande leveranciers te optimaliseren. Samen met u vormen we zo een optimaal en deskundig onderhandelingsteam om het gesprek met leveranciers aan te gaan.

PRICE DEFENCE: understand, negotiate, and control</span><span id="test" class="kool-class" style="color: #f90;" fs-test-element="test">.</span>

Uw partner bij eerlijke prijsverhogingen

Bij de meeste bedrijven zijn prijsstijgingen onderdeel geworden van het de dagelijkse takenpakket van elke inkoopprofessional. Dit komt door stijgende grondstofprijzen, exploderende energieprijzen, de instabiele geopolitieke situatie en personeelstekorten. Maar moet je elke prijsindexering van de leverancier accepteren? Hoe weet je of het een eerlijk voorstel is? Wat kunt je doen met deze verhoging? En nog belangrijker, wie gaat deze situatie aanpakken?

De vraag is welke prijsverhoging redelijk is? Je moet de feiten begrijpen voordat de stijging afgestemd kan worden op de base line en historische prijsbewegingen. Het bepalen van de belangrijkste categorieën is onderdeel van de analyse om zicht te krijgen op de kostenverdeling van het product. Op basis van deze prioriteiten moet de marktsituatie worden geanalyseerd om tot een eerlijk indexatieniveau – per categorie – te komen. Het gebruik van een index kan in dit geval veel helpen.

Kloepfel Benelux heeft een methode om klanten te helpen die met deze situatie worden geconfronteerd, door middel van een beter begrip van de baseline, indexen, historische prijsbewegingen en de kostenverdeling van uw product. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

via info.benelux@kloepfel-group.com of +31612261596

Datum
June 4, 2024
Leestijd
2 minuten

Meer
nieuws.

Alle nieuws

Dusseldorf, August 16th, 2023 – This year, the American business magazine Forbes has once again published its listing of “World’s Best Management Consulting Firms”...

Business
Kloepfel

''Düsseldorf, 16.03.2024'' – Sinds 2014 benadrukt de award "Beste Consultants" van brand eins en Statista hoe belangrijk gespecialiseerde adviesbureaus zijn voor de economie...

Business
Industrie

Abonneer u op
het Kloepfel Magazine
en ontvang exclusieve tips!

Maandelijks exclusieve tips, nieuws en trends over inkoop.
Al 23.000+ inkoopmanagers gingen u voor!

Door op Aanmelden te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.