+

De mensen achter het succes.

Ontmoet
ons team.

Kloepfel Benelux is een dynamische club met een sterke teamgeest. Onze mensen hebben verschillende achtergronden, zowel cultureel als professioneel, en vullen elkaar perfect aan.

We dagen elkaar voortdurend uit om onszelf te verbeteren en het maximale uit een project te halen. Kun jij niet wachten om jouw steentje bij te dragen en samen met ons voor klanten impactvolle veranderingen door te voeren? Neem dan snel contact met ons op!

Het is enorm inspirerend om voor een verschillende bedrijven verbeteringen in de inkoop te kunnen doorvoeren. We zijn een hecht team waarbij iedereen betrokken is bij de ontwikkeling van het bedrijf en we vieren successen met elkaar.

Peter Smit

Partner

+31 6 122 615 96

p.smit@kloepfel-consulting.com

Als ervaren inkoop- en sourcingexpert ben ik altijd op zoek naar verbeteringen op het gebied van kosten, technologie en effectiviteit in de supply chain-processen. Het creëren van lean inkoopprocessen bij klanten heeft veel besparingspotentieel.

Menno de Goeij

Senior Manager

+31 6 471 643 19

m.degoeij@kloepfel-group.com

Ik ben altijd bereid om met onze klanten samen te werken en een extra stap te zetten om onconventionele oplossingen te vinden, vooral met mijn ervaringen in de maakindustrie.

Wouter Kruithof

Senior Manager

+31 6 151 408 07

w.kruithof@kloepfel-group.com

De diversiteit in projecten geeft me veel energie en de frisse blik in een nieuwe omgeving is vaak van grote waarde en kan helpen een gevoel van urgentie te creëren dat nodig is om noodzakelijke veranderingen door te voeren.

Bram Buurman

Consultant

+31 6 400 590 99

b.buurman@kloepfel-group.com

Een zeer sociaal en nieuwsgierig persoon met een groot doorzettingsvermogen en aanpassingsvermogen aan verschillende omgevingen.

Tirza Edhardt

Consultant

+31 6 118 440 87

t.edhardt@kloepfel-group.com

De diversiteit van de projecten en de dynamische werkomgeving maken mijn werk interessant. De kosten kunnen in elke stap van het proces worden verbeterd als er grondig naar wordt gekeken.

Aubrey Adinata

Consultant

+31 6 415 710 17

a.adinata@kloepfel-group.com

Binnen Kloepfel kan ik diverse uitdagingen aangaan en bijdragen aan impactvolle projecten. Ik gedij bij het vinden van innovatieve oplossingen voor uitdagende problemen.

Elina Adamenko

Analyst

+371 261 920 90

e.adamenko@kloepfel-group.com

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op

Take this quick questionnaire to estimate your potential savings and win the chance to have a one-hour FREE consultation on your spend.

Neem contact
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.